O podjetju

Zgodovina

Podjetje MAR-TEH d.o.o je bilo ustanovljeno konec leta 2007. Vse do danes nenehno vlagamo v najsodobnejšo tehnologijo in izpopolnjevanje znanja. Povečujemo produktivnost, ter tako vplivamo na konkurenčnost naših izdelkov in storitev.

Naši proizvodi so izdelki iz pločevine.

Iz vaših 3D modelov ali risb (step, ipt, dwg, dxf, itd) vam hitro in kvalitetno izdelamo kovinske polizdelke in končne izdelke. Nudimo tudi kompleten razvoj izdelka po vaših željah, kar s pridom tržimo, saj svoje izkušnje pri poznavanju tehnologije in materialov predstavimo kupcu in želje uskladimo na način, da izdelamo funkcionalno in vizualno zahtevan izdelek, ki ustreza cenovnim zahtevam trga.

Naš obseg prodaje zajema večinoma tržišča evropske unije. Večji delež naših izdelkov izvažamo v Italijo, Avstrijo in Nemčijo. Nekaj izdelkov pa izdelujemo tudi za slovenski trg. Ponudba naših storitev obsega vse od projektiranja izdelkov pa do sestave polizdelkov ali končnih barvanih izdelkov. Le te izdelamo iz pločevine (hladno valjane, pocinkane, aluminij ali inox pločevine).

Trenutno imamo zaposlene tri inženirje, ki se ukvarjajo z vodenjem projektov, tehnologijo, konstruiranjem izdelkov in programiranjem CNC strojev, ter šest proizvodnih delavcev.

Smernice

Z izpolnjevanjem domačih in tujih standardov ter nenehnim šolanjem izkušenih konstruktorjev ter tehnologov, izdelujemo kakovostne izdelke in svojim kupcem nudimo široko paleto najrazličnejših izdelkov. Tako povečujemo produktivnost in s tem dodano vrednost na zaposlenega, ter nenehno skrbimo za zadovoljstvo tako naših kupcev kot tudi naših zaposlenih.

Vizija

Želimo ostati eno najkvalitetnejših in najzanesljivejših manjših podjetij v kovinarsko predelovalni industriji na trgu. Uporabljamo najnovejšo tehnologijo, ki jo s pomočjo šolanega in z izkušnjami podprtega kadra dodobra izkoriščamo. Ves čas strmimo tudi k profesionalnosti, lastnemu razvoju in posodabljanju računalniške opreme za programiranje in konstruiranje, kar nam omogoča doseganje odličnih rezultatov.


Primeri naših izdelkov: